Samsung Официално Представи Новата Серия S21
22 януари 2021, 17:40

Новата серия Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra беше официално представена на 14 януари и съвсем скоро ще можете да я откриете и при нас ТУК: https://brosbg.com/tarsene?q=s21+g9&c=0

Цената на Galaxy S21 е чувствително по-ниска от тази на S20 при излизането му. Също така си струва да се отбележи, че всички телефони S21 на Samsung са съвместими с 5G мрежата. Така че ще получите защитена от бъдещето опция, дори ако нямате намерение да използвате свързаност от следващо поколение в близко бъдеще.

Дизайнът е мястото, където Samsung направи най-очевидно забележимите промени спрямо S20, като преработи използваните материали, цветовете и цялостния облик на устройството. Samsung премина от изцяло стъклен заден панел на Galaxy S20 към „Glasstic“ - дизайн, който се предлага с матово покритие и включва нов облик на блока на камерата. Samsung използва същия материал за Galaxy Note 20, но матовото покритие се чувства по-подходящо тук и е много по-малко блестящо от стъклената задна част на Galaxy S20, което означава, че е по-малко магнит за пръстови отпечатъци. Металните ръбове около външната страна на устройството добавят нотка на първокласен лак.

Компанията е направила масивът от камери на серията S21 да изглежда по различен начин от всичко останало на пазара. Samsung нарича това своя Contour Cut Camera. Златният масив от камери на варианта Phantom Violet е особено добре изглеждащ и се чувства по-тънък, отколкото при Galaxy S20, така че не стърчи толкова много от задната страна на телефона.

В долната част на телефоните ще откриете слот за SIM, USB-C порт и решетка на високоговорителите, докато от дясната страна са бутонът за захранване и клавишът за регулиране на звука; бутонът Bixby, който се намира на други телефони от компанията тук липсва. Вместо това можете да стартирате асистента на Samsung, като дълго натискате бутона за захранване.

Galaxy S21 е най-малкият представител на семейството Galaxy S21. Той притежава 6,2-инчов Full HD + AMOLED дисплей.

Ако търсите малко по-високи спецификации от тези на Galaxy S21, Galaxy S21+ е варианта, който ще Ви пасне май-добре.

Ако искате най-добрите спецификации от най-висок клас, Galaxy S21 Ultra е перфектният за Вас вариант, който се предлага като QHD + дисплей и разширяема памет. Също така, Galaxy S21 Ultra има най-големият екран от цялата серия.

Който и от вариантите да изберете определено няма да сбъркате. Всеки един телефон от серията Samsung Galaxy S21 се чувства като първокласно устройство!

Xiaomi Mi 12 може да се появи малко по-рано от очакваното

Xiaomi Mi 12 може да се появи малко по-рано от очакваното

26 август 2021, 17:02

След премиерата на MIX 4, интересът ни преминава към следващото поколение смартфони от висок клас…

Xiaomi най-сетне обяви дългоочаквания си флагман - Mi 11

Xiaomi най-сетне обяви дългоочаквания си флагман - Mi 11

25 март 2021, 13:13

Дългоочакваният Mi 11 можете да откриете тук:https://brosbg.com/xiaomi-mi-11-dual-gsm-3485 Ден…

OnePlus представя нов модел през наближаващата 2021г.

OnePlus представя нов модел през наближаващата 2021г.

21 октомври 2020, 15:54

Очакваме новият OnePlus 9 в началото на предстоящата 2021 година. Предполагаемите качества,…