2 септември 2020, 13:11

Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra са сред най-добрите телефони, които можете да притежавате в момента - дори ако следващото поколение Note е точно зад ъгъла.

Спецификации от висок клас, страхотни дизайни и множество допълнителни функции като безжичното зареждане ги правят чудесен избор дори за най-взискателният потребител.

Ако искате най-добрия телефон от поредицата, то Galaxy S20 Ultra е перфектен за вас. Той притежава най-големия дисплей - 6,9 инча, най-голямата батерия с 5000 mAh и най-добрата камера с първичен 108MP сензор. Той също така идва с цели 16 GB RAM.

Galaxy S20 Plus е следващият по ред, с малко по-малък 6,7-инчов дисплей и батерия от 4500 mAh. Той има три задни камери, заедно с ToF сензор, който прави страхотни снимки, въпреки че пропускате високата разделителна способност, която получавате с модела Ultra, и ще трябва да се справите с по-малко оптично и хибридно увеличение.

Galaxy S20 е много подобен на модела Plus. Разликите са, че получавате по-лесно управляем 6,2-инчов дисплей, по-малка батерия от 4000 mAh и по-малко място за съхранение - в зависимост от модела. Липсва ви и сензорът ToF за подобрени портретни снимки. Но въпреки че S20 предлага най-малкото от трите, въпреки това той е телефон от висок клас, насочен към най-взискателните потребители.

Заслужават ли си телефоните Galaxy S20 да бъдат закупени?
Това зависи от много фактори, включително колко сте готови да похарчите, какво точно имате нужда и кое устройство имате в момента. Но като цяло Galaxy S20, S20 Pro и S20 Ultra са страхотни телефони, от които със сигурност ще останете възхитени.

Galaxy S20 е страхотен, както от гледна точка на практичността, така и от естетическа гледна точка. Разполага с великолепен екран и впечатляващо цялостното представяне. Животът на батерията също е невероятен.

Модела Plus несъмнено е един от най-добре смартфони, които са се появявали от доста години насам. Дисплеят, производителността, камерите и живота на батерията са несравними.

S20 Ultra разполага с разкошен екран, невероятно бърз е и осигурява страхотно изживяване.

Който и от моделите да изберете определено няма да сбъркате!

Apple Watch Series 6 в действие!

Apple Watch Series 6 в действие!

29 септември 2020, 13:38

Измерете нивото на кислород в кръвта си с революционно нов сензор и приложение. Направете ЕКГ…

Asus са готови за война

Asus са готови за война

25 септември 2020, 14:03

Два нови модела на фронта на марката Миналата година станахме свидетели на обещаващ опит от Asus…

Какво е Surface Duo? Сгъваем таблет, който може да се използва като телефон? - Да, Microsoft Surface Duo e смартфон с два екрана и Android!

Какво е Surface Duo? Сгъваем таблет, който може да се използва като телефон? - Да, Microsoft Surface Duo e смартфон с два екрана и Android!

4 август 2020, 16:09

Компанията Microsoft реши да изненада потребителите, като успоредно с новия таблет/лаптоп Surface…