Няма време за чакане!
1 октомври 2020, 11:53

Apple iPhone 12: Всичко, което трябва да знаете

- Няма много време за чакане!

Най-новият смартфон на Apple е забавен от традиционната си дата на пускане през Септември поради пандемията на коронавируса, но не се притеснявайте - очаква се да излезе много, много скоро!

От невероятна технология на камерата до чисто нов размер на екрана, 12 изглежда ще притежава доста голяма актуализация. Миналогодишният iPhone 11 вече е един от най-добрите телефони с камери, но ако нещо ще го извади от списъка, това ще бъде iPhone 12. Ето всичко, което знаем за него до момента:

- Дизайн
Предполага се, че гамата iPhone 12 ще има подобен дисплей от край до край като iPhone 11 и 11 Pro. Очаква се обаче телефоните да имат плоски ръбове за разлика от текущия извит дизайн.
Но може би най-голямата новина е добавянето на нов, малък модел, който се очаква да бъде наречен iPhone 12 Mini. С 5,4-инча това ще бъде дори по-малко от сегашния най-малък - iPhone SE 2020. Това може да е чудесна новина за тези, които предпочитат да използват телефона си с една ръка.
Пълният състав се очаква да бъде както следва:

- iPhone 12 Mini: 5,4-инчов
- iPhone 12: 6,1-инчов
- iPhone 12 Pro: 6,1-инчов
- iPhone 12 Pro Max: 6,7-инчов

- Характеристики и технически характеристики за iPhone 12:

Очаква се гамата iPhone 12 да включва чисто новия чип A14 на Apple, осигуряващ по-бърза скорост и подобрена енергийна ефективност - което би довело до по-добър живот на батерията.
Що се отнася до камерата, можем да очакваме значително подобрен автофокус, както и 3-кратно оптично увеличение. И още една функция на iPad Pro, която може да пробие път до iPhone 12 Pro, е скенерът LiDAR за още по-добри AR изживявания.
За първи път се очаква цялата гама iPhone 12 да включва OLED дисплеи, като Apple най-накрая се сбогува с LCD екраните.


- Дата на издаване:
Apple разкри в призив към инвеститорите, че iPhone 12 ще пристигне "няколко седмици по-късно" от нормалното - предполага датата на пускане през октомври. Но изследователите на Apple са убедени, че устройствата ще бъдат обявени на 13 октомври, което означава, че може да имаме само две седмици за изчакване!

Apple Watch Series 6 в действие!

Apple Watch Series 6 в действие!

29 септември 2020, 13:38

Измерете нивото на кислород в кръвта си с революционно нов сензор и приложение. Направете ЕКГ…

Asus са готови за война

Asus са готови за война

25 септември 2020, 14:03

Два нови модела на фронта на марката Миналата година станахме свидетели на обещаващ опит от Asus…

Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra Вече са тук!!!

Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra Вече са тук!!!

2 септември 2020, 13:11

Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra са сред най-добрите телефони, които можете да притежавате…