Asus са готови за война
25 септември 2020, 14:03

Два нови модела на фронта на марката

Миналата година станахме свидетели на обещаващ опит от Asus да завземат немалка част от пазара на флагшип смартфоните. Със Zenfone 6 видяхме интересен и иновативен механизъм, помещаващ камерата, а също така приличен дизайн и върхови характеристики (повече за модела тук). Той обаче не срещна очакваното внимание заради шепа недостатъци. Много потребители не бяха готови да се доверят на отварящия механизъм на камерата, тъй като той бе от първо поколение, според някои не бе надежден, а също изглеждаше просто като креативен експеримент. Още повече,миналогодишният флагман на Asus не съперничеше на конкуренцията колкото се очаква при дисплея, който бе LCD, за разлика от очаквания AMOLED в този диапазон.

Сега обаче новият Zenfone 7 е тук. На първо място той е твърдение, че тайванците са сигурни в своята технология. Смартфонът работи със същия механизъм за задната (предна) камера, като разбира се, във втората си година живот той е изпипан, гладък и надежден. Производителят твърди, че той може да издържи по 5 експлоатации на ден всеки ден в рамките на 5 години - доста повече от очаквания живот на смартфон с оглед на днешния пазар.

На фона на недостатъците на миналогодишния модел, от Asus са се постарали този път да няма забележки към Zenfone. За това говори и фактът, че пълноправният флагман е скочил в ценовия клас, поради което той сега е Zenfone 7 Pro. Именно поради тази причина производителят предлага и "обикновен" Zenfone 7, който, разбира се, никак не е обикновен. Напротив, изненадващо малка е разликата между двата модела, като визуално тя не се проявява. За разлика от Pro-разграничението при други марки и модели, тук промяна няма нито в размера на смартфона, нито в резолюцията, нито в броя на обективите. За да научите за разликите между Zenfone 7 и Zenfone 7 Pro, прочетете ревюто на BROS:

Част 1 (въведение и основни характерни черти) тук и

Част 2 (хардуер и разлики между двете версии) тук.

Няма време за чакане!

Няма време за чакане!

1 октомври 2020, 11:53

Apple iPhone 12: Всичко, което трябва да знаете - Няма много време за чакане! Най-новият…

Apple Watch Series 6 в действие!

Apple Watch Series 6 в действие!

29 септември 2020, 13:38

Измерете нивото на кислород в кръвта си с революционно нов сензор и приложение. Направете ЕКГ…

Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra Вече са тук!!!

Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra Вече са тук!!!

2 септември 2020, 13:11

Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra са сред най-добрите телефони, които можете да притежавате…