Промо -8% Нов модел
Mamibot
Прахосмукачки
Mamibot

Прахосмукачка Mamibot UV LITE100 CORDLESS

Цена249229 лв. - промоция

Налични опции

РОЗОВ 229 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.8 от 20 гласа
Нова технология за Вашето здраве

Иновативният производител Mamibot ни представя своя нов продукт - Mamibot UV Lite 100. Вероятно не на всички нас е известно какви опасности крие ежедневието за нашето здраве. Нездравословен е не само мръсният въздух, но и куп други микроскопични частици, които не виждаме с просто око. Затова обаче Mamibot UV Lite 100 е оборудван така, че да ни предпази от тях. Това е преносима безжична прахосмукачка от следващо поколение.

Конвенционалните функции на една прахосмукачка не са достатъчни за такова предназначение. Според проучвания обикновеният уред не би могъл да премахне акари и болестотворни бактерии, които всъщност са основен проблем за нашето здраве. Точно поради тази причина Mamibot UV Lite 100 е оборудван с първата по рода си ултравиолетова лампа, която която ще се погрижи за Вашето здраве .

Mamibot е изключително удобен за почистване на дивани, килими, черджета, автомобилни салони и матраци.

UVLITE работи с перки, които изкарват прашинките, кожните частици, полена и акарите от повърхността на Вашата мебел. Те работят със скорост от 8000 "удара" в минута, за да могат да се справят и с най-миниатюрните частици. От своя страна вакуумът на уреда е сравнително силен за безжично устройство - повече от 4000Pa всмукателна сила. Моторът на UV Lite 100 работи с 31000 оборота в минута, като батерията му позволява да работи 30 мин. с едно зареждане.
В перфектна комбинация с вакуума, ултравиолетовата лампа на UV Lite убива 99,99% от акарите и бактериите, което го прави изключително полезно решение за Вашия дом.

При направен официален лабораторен тест за отстраняването на бактерии с помощта на Mamibot UV LITE100 CORDLESS, налице са изключителни резултати (видими на една от снимките). Този малък почистващ уред има възможността да отстрани на 99,99% Ешерихия коли, на 99,99% - Стафилококус ауреус и на 99,99% - Кандида албиканс. Това са бактерии, които попадат неусетно в организма ни и вредата от тях може да е много голяма. На помощ идва Mamibot UV LITE100, за да ни предпази максимлно от бактерии и микроорганизми, и да ни подсигури чистота и сигурност, от която в момента се нуждаем повече от всякога.

Спецификации на продукта:

Модел: UV-LITE100 безжичен UV вакуум
Скорост: 8000 пъти / мин
Скорост на двигателя: 31000 оборота в минута
Изходно напрежение на адаптера: 22V DC
Входен ток на адаптера: 800mAh
Вакуумна мощност:> 4kPa
Батерия: 2200 mah литий
Номинално напрежение: 18v
Време за зареждане: 3-4 h
Работно време: 25-30мин
U-тип UV лампа патентована с мощност 9w
Кутия за прах: 0,5 L
Тегло:3,5kg

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Mamibot UV LITE100 CORDLESS
Цена на Mamibot UV LITE100 CORDLESS
Цена Mamibot UV LITE100 CORDLESS
Снимки на Mamibot UV LITE100 CORDLESS
Снимка на Mamibot UV LITE100 CORDLESS
Mamibot UV LITE100 CORDLESS Снимка
Mamibot UV LITE100 CORDLESS Снимки
Mamibot UV LITE100 CORDLESS
Mamibot UV LITE100 CORDLESS