Спортна гривна Huawei HONOR BAND 4 Running Edition AW70

Цена7969 лв. - промоция

Варианти

Налични опции

ЗЕЛЕН 69 лв. - в наличност
ЧЕРВЕН 69 лв. - в наличност
Купи

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 3.4 от 5 гласа
Honor Band 4 Running Edition е нов уникален уред, който ще ви позволи да направите активния компонент на живота още по-ефективен. Моделът се отличава с възможността да се монтира устройството директно върху обувките на потребителя. Honor Band 4 Running Edition се отличава със стилен външен вид и ниско тегло. Почти не се усеща при носене. Контролирате крачкомера с помощта на сензорния бутон в долната част на устройството.Гривната издържа потапяне във вода до дълбочина 50 метра.Фитнес гривната има специална защита не само срещу влага, но и срещу прах.Устройството е разполага със сензор, способен да измерва импулса.Но сърдечният ритъм тук няма да може да се научи, тъй като в този модел няма такава възможност. Устройството може да работи едновременно с няколко операционни системи: Android 4.4 и IOS 9.Много може да се види не само на самото устройство, но и на смартфона, който ще получава информация от тракера. Информацията ще се показва с крачкомер, часове на сън, зареждане на устройството, калории и др.В допълнение, със съобщения и разговори по телефона, гривната ще произведе вибрации, уведомявайки потребителя.Honor Band 4 Running Edition поддържа системата на жестове, така че дисплеят се активира от движение на ръката.
Фитнес гривната на Honor Band 4 Running Edition има малко по-нисък капацитет на батерията, отколкото класическия часовник. Капацитетът на батерията е 77 mAh. Непрекъснато използване на гривната може да бъде до 12 дни, в режим на готовност до 20 дни.

0.5" OLED екран
Чувствителният на докосване кръгъл бутон улеснява работата на гривната. По-голямо удобство с Повдигане на китката за събуждане на екрана / Сваляне на китката за изключване на екрана / Завъртане, за да превключите функциите на екрана.Изпраща вибрации за входящи повиквания / съобщения.


Вашият персонален треньор
Оборудвана с шестосен сензор, Honor Band 4 Running е в състояние да открие седем вида фитнес данни, включително модел на стъпване, ъгъл на завъртане, диапазон на изкривяване, дължина на стъпката, ритъм и време на контакт на земята. Тези данни ще бъдат анализирани от технологията, разработена от CISS, за да ви предостави задълбочен анализ на позицията и предложения за тренировка.

-Модел : Huawei Honor Band 4 Running Edition AW70
-Размери: височина - 43 мм, ширина - 17,2 мм, дебелина - 11,5 мм
-Тегло: 22 g
-Размер на екрана 0.5 инча
-Тип дисплей : P-OLED
-Съвместимост : Android 4.4 и IOS 9
-Версия на Bluetooth :LE 4.2
-Батерия: 77 mAh
-Работен живот на батерията: 12-20 дни
-Време за зареждане: 1,5 часа
-Известия: sms, поща, календар
-Обаждания: известия за повиквания
-Мобилен интернет :не
-GPS: не
-NFC: не
-Вибрация: да
-Акселерометър: да
-Компас: не
- Гравитация: не
-В комплекта :1 x ръководство за потребителя, 1 x пластмасова приставка за закрепване към обувки,1 x USB адаптер за зареждане
Плюсове:
-лесна употреба
-компактен размер и тегло.
-аксесоар за включване към обувките.
-достъпна цена
Минуси:
-няма непрекъснато отчитане на сърдечната честота
-среден капацитет на батерията.
-под слънчевата светлина не винаги се вижда информация

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Huawei HONOR BAND 4 Running Edition AW70
Цена на Huawei HONOR BAND 4 Running Edition AW70
Цена Huawei HONOR BAND 4 Running Edition AW70
Снимки на Huawei HONOR BAND 4 Running Edition AW70
Снимка на Huawei HONOR BAND 4 Running Edition AW70
Huawei HONOR BAND 4 Running Edition AW70 Снимка
Huawei HONOR BAND 4 Running Edition AW70 Снимки
Huawei HONOR BAND 4 Running Edition AW70