Комбиниран фитнес уред Body Solid Комбиниран Уред - G1S

19951895 лв. - промоция

Налични опции

Безплатна доставка 1895 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 2 години

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 2 гласа
Искате многофункционален комбиниран уред, с който да изваете тялото си по начин, по който Вие си избирате?!? Това е G1S на Body Solid! Той е предназначен за изпълнение на над 50 упражнения за всички мускули на човешкото тяло.

Този комплексен тренажор има за цел да задоволи и най-претенциозния любител на силовите упражнения, изпълнявани в анаеробен, или смесен режим на енергообезпечаване.

Комбиниран Уред Body Solid - G1S - вече може да натоварвате различни мускулни групи. Тойе с многобройни възможности за изходно позициониране на тялото и неговите части и осигурява съпротивление и в двете посоки, за да се оптимизира тренировката за всяка част на Вашето тяло - гърди, гръб, рамене, ръце, крака, коремна област, вкл. локални части като ханш, бедра и седалищни области.

Получавате и 100 кг. селектирана пирамида от тежести, която е включена в пакета на плочковото силозадаващо устройство.

Лесен за употреба, с издръжливи бронзови втулки с прецизни осови точки и центрове на движещите се механизми, придават на уреда изключителна калибровка. Това го прави удобен за употреба и осигурява плътност и мекота на тренировъчните движения.

Едно от най-големите предимства на G1S е, че е инженерно конструиран така, че да осигури най-пълна аплитуда и посока на движения, моделиращи тези на собственото тяло и неговите части. Това обработва най-ефективно и пълно мускулите в целия им диапазон на съкращаемост, при равномерно и плътно силово въздействие.

Приставката за крака включва SmoothGlide Bearing System™ с биомеханични прецизни осови точки и висока плътност. Това и висококачествени DuraFirm™ подложки с лумбална опора, осигуряват изключителен комфорт и предотвратяват натоварване на долната част на гърба.

Body Solid - G1S е с висококачествена стоманена конструкция, осигуряваща изключителна здравина, функционалност, устойчивост и сигурност при работа. Фитнес уредът е оборудван с 2,200 lb (997кг) издържливост на напрежение, стоманени авиационни кабели с въртящи се краища, които осигуряват устойчивост на износване и лесна поддръжка.

12 cм-вите макари през които преминават кабелитеса изработени от подсилено фибростъкло и прецизно изработени капсуловани лагери със стоманени сачми, с цел обезпечаване на продължителен живот на кабела, гладко движение и максимална издържливост.

Прахово покритие и антибактериална материя на тапицериите с дълъг живот и ниска износваемост.

Фитнес тренажорът включва: въртящ се напречен лост, въртящ се прав лост, каишка за глезен, каишка за корем / трицепс, Total Body Workout™ DVD (диск с примерно изпълнение на упражнения), схема за упражнения, удобна поставка за бутилка и др.

Подходящ за домашни, хотелски и клубни фитнес центрове.Производител: Body Solid (САЩ).

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Body Solid Комбиниран Уред - G1S