Smart Watch Apple Watch Stainless Steel Case Space Black Milanese Loop 38mm - MMFK2

729 лв.

Налични опции

ЧЕРЕН - MMFK2 729 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.8 от 6 гласа
MMFK2 - Metal milanese loop Black

Apple представи на своите почитатели поредния член на голямото си семейство.
Aplle watch е smart часовник от ново поколение, изработен ,така че да изпивате неописуемо удоволствие докато го носите. Както винаги, инженерите на Apple показват, че мислят за всеки един детайл и влагат най-голямо усилие, за да пуснат най-доброто на пазара.
Дизайнът на „умния часовник“ е впечатляващ. Като започнем от това, че се предлага в два размера ( 38 мм и 42 мм) и стигнем до големия брой различни по вид и материал каишки - от Apple са помислили за всеки един детайл, за да може да покажете Вашия стил по най-добрия начин.
Екранът има специално покритие от сапфир, което не е избрано случайно- сапфирът е вторият по твърдост кристал след диаманта. Изработката безспорно е изящна, потребителите могат да избират между голям брой облици на екрана и да го персонализират, така че да съответства на собствения им стил.
Часовникът на Apple не отстъпва по нищо на останалите часовници. Той Ви показва времето с точност до 50 милисекунди, като в това време Ви държи във връзка с всички любими хора.
От Apple Ви представят един иновативен начин на общуване. Вие не просто получавате и изпращате съобщения, отговаряте на обаждания или пращате e-mail-и. С Apple watch се забавлявате докато общувате. Със страничния бутон получавате достъп до миниатюри на най-близките Ви приятели, като може да им изпратите анимирана рисунка, леко почукване на екрана, което Вашият събеседник усеща и да изпратите сърдечния си пулс на любимия човек, за да му покажете, че мислите за него.
Когато работата, която сте започнали на Вашия часовник се окаже по продължителна отколкото сте очаквали, лесно я прехвърляте на iPhone смартфона си и продължавате там.
Apple watch притежава архитектурата на цял компютър интегрирана в малък чип. Инсталираните приложения правят живота Ви по-лесен: използвайте фитнес асистента, за да получите пълна информация за вашата физическа активност, органайзер, за да Ви напомни за определено събитие или Siri да отговори или изпълни Ваша команда по-лесно и ефективно от всякога.
Тези завидни характеристики, както и фактът, че ако заредите своя „умен“ часовник през нощта, той няма да Ви изостави цял ден правят Apple watch желан аксесоар от всеки с активен начин на живот!

Технически характеристики:

- Дисплей с размер 38мм(по дължина)
- размер на дисплея 38мм (по дължина)
- Ion-X стъкло
- Retina дисплей с Force Touch
- Сензор за измерване на пулса, акселерометър и жироскоп
- говорител и микрофон
- Wi-Fi (802.11b/g/n 2.4GHz)
- Bluetooth 4.0

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Apple Watch Stainless Steel Case Space Black Milanese Loop 38mm -  MMFK2
Цена на Apple Watch Stainless Steel Case Space Black Milanese Loop 38mm -  MMFK2
Цена Apple Watch Stainless Steel Case Space Black Milanese Loop 38mm -  MMFK2