Smart Watch Apple Watch Series 4 GPS + LTE 40mm Stainless Steel Case with White Sport Band- MTVJ2

1349 лв.
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.4 от 7 гласа
Изцяло нов дизайн.
Не само еволюира, но и се трансформира.

Серия 4 представя основният редизайн и реинженеринг на Apple Watch. Със заоблените ъгли на по-големия, изцяло нов дисплей до архитектурата на чипа S4, всеки детайл е обмислен. Apple Watch винаги е бил уникален продукт. И сега е още по-мощен.

Най-големият дисплей на Apple Watch в момента. Това е велико.

Дисплеят е определящата характеристика на Apple Watch, а в Series 4 той е по-добър от всякога. Предизвикателството беше да се направи голям дисплей, без да се увеличава значително размерът на корпуса или да се намали живота на батерията. По-тясната рамка позволява на зрителната зона да е с повече от 30% по-голяма. Новата технология на дисплеят, наречена LTPO, подобрява енергийната ефективност, като ви помага да изкарате деня с едно зареждане.

По-добро преживяване.

Извитите ъгли точно съвпадат с радиуса на корпуса, създавайки по-приятен вид на часовника. Това също така позволява изображенията и допирната повърхност, да се простират до най-отдалечените части на дисплея.

Повече информация във всеки милиметър.

За да се възползвате максимално от новите размери на дисплеят, целият интерфейс е преработен, предоставящ повече информация с по-богати детайли. Новото лице на часовника Infograph може да приюти до осем приложения, така че ще видите повече и ще направите повече с един поглед.

Революционна новост - цифрова коронка.

Цифровата коронка е измислена, за да осигури лесен начин за навигиране в Apple Watch. В Apple Watch Series 4 механизмът е изцяло преработен. Скролването сега дава прецизно усещане, подобно на кликване, докато преглеждате. А титанов електрод, вграден в горната част, ви позволява да използвате приложението ЕКГ просто като го докоснете с пръста си.

*Приложението за ЕКГ, идва по-късно тази година.

Малък размер.

Една от най-сложните системи, създадени от Apple - Digital Crown на Apple Watch Series 4, добавя още повече възможности в значително по-малък обем. Целият механизъм е с 30% по-малък, но включва 21% повече компоненти.

Два сензора.

Оптичният сърдечен сензор е част от Apple Watch от самото начало, което ви позволява бързо да проверите сърдечният си ритъм. Благодарение на новият електрически сърдечен сензор(съставен от електрод в цифровата коронка и електродите на задният кристал), можете да използвате ЕКГ приложението, за да генерирате електрокардиограма по всяко време, за да споделите с вашият лекар.

Издръжливост.

Оптимизиран по всякакъв начин, новият Apple Watch е по-мощен, но и още по-тънък от преди. Батерията издържа18 часа с едно зареждане.

Нов чип S4.

S4 е нещо повече от процесор. Това е пълна System in Package (SiP), като цялата система е изработена върху един компонент. Тази архитектура позволява на Apple Watch да има невероятни възможности в малък обем. В действителност Apple Watch е единственият продукт в света, който работи изцяло на SiP.

До два пъти по-бързо.

Този процесор от четвърто поколение е по-бърз от всякога. Приложенията се отварят по-бързо и производителността му е по-голяма.

50 % по-силен говорител.

По-голям и още по-мощен, говорителят на Apple Watch Series 4 осигурява наистина по-голям звук за Siri и Walkie-Talkie. В допълнение, микрофонът е преместен на обратната страна, за да намали ехото и за по-ясни телефонни разговори.

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Apple Watch Series 4 GPS + LTE  40mm Stainless Steel Case with White Sport Band- MTVJ2
Цена на Apple Watch Series 4 GPS + LTE  40mm Stainless Steel Case with White Sport Band- MTVJ2
Цена Apple Watch Series 4 GPS + LTE  40mm Stainless Steel Case with White Sport Band- MTVJ2