Smart Часовник Apple Watch Series 2 Stainless Steel Black Case Black Milanese Loop 42mm - MNQ12

1749 лв.

Налични опции

СРЕБРИСТ - MNQ12 1749 лв. - по заявка

Обща информация

Наличност По заявка
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 3 гласа

Описание

MNQ12 - Метална верижка Silver

Apple Watch беше първия SMART часовник от Apple и интереса към него беше сериозен. Часовникът предлага функции като напомняне за почивка при работа на компютър, фитнес активности и известия, както и много други функции.
Дойде време и за Apple Watch Series 2 с новата WatchOS 3.0.
Apple Watch Series 2 е по-издръжлив, като по характеристики се очаква часовникът да издържа до 50 метра под вода, като това дава опции за измерване на по-различен вид спортни активности като плуване, сърф и други. Самата архитектура на Apple Watch Series 2 е такава, че самия говорител експулсира водата, веднага щом го извадите на сухо.
Apple Watch Series 2 е по-мощен. Захранва се от S2 чип с две процесорни ядра, които му осигуряват до 50% по-висока скорост при изпълнение на различни задачи в сравнение с първия Apple Watch. От компанията се похвалиха и с Dark Sky приложението за Apple Watch Series 2, което благодарение на по-мощния хардуер, работи с 60 кадъра в секунда.
Втората серия на Apple Watch има и още по-добър дисплей. Той е двойно по-ярък от този в оригиналния Apple Watch, достига до 1000 нита яркост, което е предостатъчно за да го виждате перфектно навън и в най-слънчевите дни.
Apple Watch Series 2 има вграден GPS приемник, което означава, че ще можете да измервате фитнес активностите си, без да се налага да носите смартфона със себе си. Това е важно, защото ако спортувате плуване, каране на сърф или каквото и да е свързано с вода - можете да оставите своя iPhone на брега и отново да измервате разстояния, изразходени калории и много други.
Освен стандартните корпуси от алуминий или неръждаема стомана, Apple Watch Series 2 предлага и 3 ти вид с керамичен облик, който е до 4 пъти по-твърд от стоманата.
Apple Watch Series 2  Stainless Steel Black Case Black Milanese Loop 42mm - MNQ12
Цена на Apple Watch Series 2  Stainless Steel Black Case Black Milanese Loop 42mm - MNQ12
Цена Apple Watch Series 2  Stainless Steel Black Case Black Milanese Loop 42mm - MNQ12