Smart Часовник Apple Watch Gold Red Woven Nylon Gold Aluminum Case 38mm MMF52

539 лв.

Налични опции

ЧЕРВЕН MMF52 539 лв. - в наличност
Купи
Купи на изплащане

Обща информация

Наличност Да

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 

Описание

Apple Watch беше първия SMART часовник от Apple и интереса към него беше сериозен. Часовникът предлага функции като напомняне за почивка при работа на компютър, фитнес активности и известия, както и много други функции.
Дойде време и за Apple Watch Series 2 с новата WatchOS 3.0.
Apple Watch Series 2 е по-издръжлив, като по характеристики се очаква часовникът да издържа до 50 метра под вода, като това дава опции за измерване на по-различен вид спортни активности като плуване, сърф и други. Самата архитектура на Apple Watch Series 2 е такава, че самия говорител експулсира водата, веднага щом го извадите на сухо.
Apple Watch Series 2 е по-мощен. Захранва се от S2 чип с две процесорни ядра, които му осигуряват до 50% по-висока скорост при изпълнение на различни задачи в сравнение с първия Apple Watch. От компанията се похвалиха и с Dark Sky приложението за Apple Watch Series 2, което благодарение на по-мощния хардуер, работи с 60 кадъра в секунда.
Втората серия на Apple Watch има и още по-добър дисплей. Той е двойно по-ярък от този в оригиналния Apple Watch, достига до 1000 нита яркост, което е предостатъчно за да го виждате перфектно навън и в най-слънчевите дни.
Apple Watch Series 2 има вграден GPS приемник, което означава, че ще можете да измервате фитнес активностите си, без да се налага да носите смартфона със себе си. Това е важно, защото ако спортувате плуване, каране на сърф или каквото и да е свързано с вода - можете да оставите своя iPhone на брега и отново да измервате разстояния, изразходени калории и много други.
Освен стандартните корпуси от алуминий или неръждаема стомана, Apple Watch Series 2 предлага и 3 ти вид с керамичен облик, който е до 4 пъти по-твърд от стоманата.

Доставка

Доставка за цяла България: София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Смолян, Ловеч, Сливен, Търговище, Силистра, Разград, Добрич, Габрово, Кюстендил, Враца, Монтана, Шумен, Кърджали, Видин, Благоевград, Пазарджик, Перник, Ямбол, Хасково и всички останали градове и села в България.
Apple Watch Gold Red Woven Nylon Gold Aluminum Case 38mm  MMF52
Цена на Apple Watch Gold Red Woven Nylon Gold Aluminum Case 38mm  MMF52
Цена Apple Watch Gold Red Woven Nylon Gold Aluminum Case 38mm  MMF52