Smart Watch Apple Watch 7 41mm RED/RED Sport Band MKN23

Обща информация

Наличност Не
Гаранция 12 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 5 от 2 гласа
Голям екран. Огромно въздействие!
По-големият дисплей подобрява цялостното изживяване, което прави Apple Watch по-лесен за използване и четене. Серия 7 представлява най-голямоto и най-ярко мислене досега.

Не на физиката!
Предизвикателството e да се създаде по-голям дисплей, като почти не се разширят размерите на самия часовник. За целта дисплеят e напълно преработен, намалявайки границите с 40%, което позволява почти 20% повече площ на екрана от Серия 6. И над 50% повече площ на екрана от Серия 3.

Винаги включен Retina дисплей!
Не е нужно да повдигате китката си или да докосвате екрана, за да видите часа или друга информация и усложнения на циферблата на часовника си, защото дисплеят винаги е включен. И сега е 70% по-ярко на закрито, когато китката ви е надолу.

Series 7 е най-издръжливият Apple Watch, създаван някога!
Необходими са фундаментални промени в дизайна, за да се постигне визията на по-големия Always-On Retina дисплей. Същите тези иновации помагат и за създаването на най-устойчивия на пукнатини преден кристал досега.

Бъдещето на здравето. На пълен дисплей!
Измерете нивото на кислород в кръвта си с революционен сензор и приложение. Направете ЕКГ по всяко време и навсякъде. Проверете пулса си. Заедно с други иновации като внимание и проследяване на съня, за да сте здрави от главата до петите. Серия 7 предлага повече информация за здравето. Измерете кислорода в кръвта си. Това е спираща дъха иновация. Нивото на кислород в кръвта Ви е ключов показател за цялостното Ви здраве. Може да Ви помогне да разберете колко добре тялото Ви усвоява кислорода и количеството кислород, доставян на тялото Ви. Забележителният сензор и приложение в Apple Watch Series 7 Ви позволяват да правите при поискване показания на кислорода в кръвта си, както и фонови показания, ден и нощ.

Направете ЕКГ по всяко време. С приложението ЕКГ Apple Watch Series 7 е в състояние да генерира ЕКГ, подобна на електрокардиограма. Това е важно постижение за преносимо устройство, което може да предостави критични данни за лекарите и спокойствие за Вас.

Машина мечта!
Приложението Sleep не просто следи Вашия сън. Освен това Ви помага да създадете график и рутина за лягане, за да можете да постигнете целите си за сън. Той дори проследява дихателната Ви честота, докато спите.

Зареждане за нула време!
Цялата система за зареждане на Apple Watch Series 7 е преосмислена, за да Ви накара да работите по-бързо от всякога. С актуализирана архитектура за зареждане и бързо зареждащ се USB-C кабел, отнема около 45 минути, за да преминете от 0 до 80% зареждане.

Вода? Можете да влезете!
Apple Watch е водоустойчив до 50 метра. Така че независимо дали сте в открити води или следите своите сплитове и сетове в басейна, Вие сте подсигурени.

Всичко, от което се нуждаете, където и да отидете!
Просто сложете своя Apple Watch и го свалете на него. Series 7 запазва всички неща, които Ви интересуват на по-големия си екран. А с наличната мобилна връзка можете да останете свързани със семейството, приятелите, музиката, известията, снимките и други – дори когато телефонът Ви не е у Вас.

Свържете Вашето семейство!
С Family Setup можете да използвате Вашия iPhone, за да сдвоите часовници за Вашите деца или по-възрастни, които нямат свой собствен iPhone. Така всеки може да поддържа връзка по телефона или текстово съобщение.

Спецификации:

Вид: LTPO OLED Retina Always ON Display
Процесор: Apple S7
Диск GB: 32
Други: Wi-Fi 802.11b/g/n 2.4 GHz и 5GHz
Bluetooth 5.0
GPS/GNSS
Compass
Винаги включен висотомер
Водоусточив до 50м
Акселерометър със сензор за падане, гироскоп,
Известия обаждания и съобщения
Fitness tracker
Сензор за околна светлина
Микрофон
Високоговорител
Оксиметър
Електрически сърдечен сензор
3-та генерация оптичен сърдечен сензор
Apple Watch 7 41mm RED/RED Sport Band MKN23
Цена на Apple Watch 7 41mm RED/RED Sport Band MKN23