Smart Watch Alcatel ONETOUCH Smart Watch

Налични опции

ЧЕРЕН 215 лв. - не е в наличност

Обща информация

Наличност Не
Гаранция 24 месеца

Оценете, сравнете, препоръчайте

Оценка:
 
Рейтинг: 4.1 от 10 гласа
ALCATEL представиха на пазара първия си смарт часовник. Стилен и с традиционен дизайн ALCATEL ONETOUCH Watch е достъпен за всеки.
Устройството използва специална разработена версия на Android Wear, а това което го прави специален е съвместимостта му както с Android операционна система, така и с iOS.
ONETOUCH Watch е с кръгъл 1.22 инча дисплей. Екранът е TFТ с разделителна способност 240х204 пиксела. Големият брой цветове и големината на екрана (42 мм диагонал на циферблата) предполага добра видимост, а олеофобичното покритие осигурява лесно почистване и по-малко неприятни отпечатъци.
Батерията на часовника е 210 mAh, като производителя гарантира продължителна работа само с едно зареждане в зависимост от интензитета на ползване.
Като всеки смарт часовник и този на ALCATEL притежава редица функции и приложения полезни в ежедневието. ONETOUCH Smart Watch има сензор, измерващ сърдечната честота, E-компас, жироскоп, алтиметър, Bluetooth 4.0 и NFC модули. Вграденият фитнес инструктор следи физическото Ви състояние, чрез множеството вградени сензори. ONETOUCH Watch разполага с базови мултимедийни възможности. Устройството може да се използва като дистанционно управление за музикалния плеър или да прави снимки с камерата на телефона, а с помощта на вибрации – да показва различните уведомления от смартфона. Важно да споменем е прахо- и водоустойчивостта, съобразно стандарта IP67 на смарт часовника. Друго предимство на ALCATEL Watch е безжичното зареждане. От компанията са се погрижили да премахнат докинг станцията за зареждане като са поставили чип за зареждане в каишката на часовника. Така просто го включвате към Вашият компютър или USB зарядно.
ALCATEL ONETOUCH Watch и тънък, елегантен и на достъпна цена. Съвместим с две от най употребяваните операционни системи ( Android и iOS) и оборудван с лесни за работа приложения, ONETOUCH Watch държи всичко, което е Ви необходимо на Вашата китката.

Технически характеристики:
- размери: 10.5 mm x 41.8 mm/ дължина на каишката: 1. 109.2 mm + 66.74 mm;
- тегло: 60 g
- операционна система: Android™ version 4.3, Jelly Bean/ iOS 7
- батерия: вградена Li-Ion 210mAh
- дисплей: TFT капацитивен тъчскрийн,IPS 240 x 204 пиксела, 1.22 инча
- Bluetooth: v4.0
- NFC
- USB за зареждане
- IP67 сертификат
- Акселерометър
- Жироскоп
- Алтиметър
- Сензор за измерване на пулс
- E-компас
Alcatel ONETOUCH Smart Watch
Цена на Alcatel ONETOUCH Smart Watch
Цена Alcatel ONETOUCH Smart Watch